Voor 15.00 uur besteld is dezelfde dag verzonden
Beautysalon Diana Logo wit
Beautysalon Diana Logo wit
Beautysalon Diana Logo paars
AFSPRAAK BOEKEN
0,00

Permanente Make-up

Elke behandeling start met een intake gesprek, waar u uw wensen kenbaar maakt en wij u uitleg geeft over de mogelijkheden en resultaten.

Intake gesprek

U ontvangt schriftelijke informatie over het aanbrengen van permanent make-up, de herstelperiode, de do’s en dont’s tijdens het herstel, de factoren die van invloed zijn op het vervagen van de kleur e.d.

Daarnaast dient u vooraf een formulier in te vullen en te ondertekenen met vragen over uw lichamelijke gezondheid en medicijngebruik (‘informed consent formulier’). In sommige gevallen is permanent make-up niet aan te raden en soms is het van belang om voorzorgsmaatregelen te nemen.

De permanente make-up behandeling

We beginnen met het tekenen van de wenkbrauwen, liplijnen of eyeliner. Wanneer u de gemaakte tekening goedkeurd maken we een digitale foto. Mijn streven is een zo natuurlijk mogelijk eindresultaat in harmonie van uw gezicht. Het advies voor wat betreft de kleur en de vorm is erop gericht uw uitstraling en natuurlijke gezichtsuitdrukking te verbeteren. En zo is het dagelijks opmaken verleden tijd. Kleur en vorm worden in overleg met u gekozen.

Voor & Na foto's permanente make-up behandelingen.

voorbeeld voor en na permanente make up 003voorbeeld voor en na permanente make up 002voorbeeld voor en na permanente make up 001

Nazorg

Na de behandeling krijgt u schriftelijke informatie mee met instructies en adviezen voor de nazorg. Na 5- 6 weken volgt een vervolg afspraak om de kleur intenser te maken en de contouren bij te werken. De zogeheten na behandeling. Heeft u vragen kunt u ten allertijde contact opnemen, ook
in het weekeind.

Veilig en hygiënisch

Het handstuk van het permanente make-up apparaat is van lichtgewicht aluminium en de naaldmodule is zo ontworpen dat pigment en wondvocht niet terug kunnen lopen in het handstuk. De naaldmodule zit veilig vastgeklikt in het handstuk en met het instelmechanisme kan de diepte stapsgewijs aangepast worden voor een nog fijnere afstelling van de naald.

Bovendien zijn de naalden altijd steriel verpakt en van de beste kwaliteit. De gebruikte naalden worden na elke behandeling weggegooit en NOOIT opnieuw gebruikt.

Beautysalon DIANA is in het bezit van de GGD hygiene vergunning en aangesloten bij de ANBOS.

(de Algemene Nederlandse Branch Organisatie Schoonheidsverzorging).

Permanent make-up vervangt de dagelijkse make-up of een gedeelte ervan. Bij permanent make-up wordt met behulp van ultra dunne naaldjes pigmenten in de huid gebracht. Dit pigment blijft achter in de bovenste laag van de huid. Alleen de schoonheidsspecialiste die daartoe is geregistreerd en opgeleid, mag dit doen volgens de code van de schoonheidsspecialisten.

Bij permanent make-up wordt gebruik gemaakt van afbreekbare pigmenten, die onschadelijk zijn en gegarandeerd geen kankerverwekkende stoffen bevatten. Door met deze afbreekbare pigmenten te werken moet permanent make-up wel regelmatig worden herhaald.

Permanent make-up is niet alleen bedoeld voor mensen die geen zin hebben om zich 's ochtends uitgebreid op te maken. Permanent make-up wordt ook steeds meer gebruikt om alle mooie dingen in iemands persoonlijkheid te accentueren. De minder mooie dingen worden verdoezeld, terwijl alle mooie dingen in iemands gezicht worden benadrukt.

Zo worden je ogen sprekender gemaakt door een lijntje en krijgen je wenkbrauwen meer uitdrukking door wat extra kleur. Permanent make-up wordt dus om esthetische of om praktische redenen gebruikt. Met deze make-up kan je bijvoorbeeld ook ongewenste vlekjes of littekens camoufleren.

Te denken valt aan: wenkbrauwen, eyeliner, lipliner / lipcontouren, littekens

Permanent make-up is het meest geschikt voor mensen die:

• moeite hebben met opmaken;
• contactlenzen dragen;
• haarverlies hebben geleden door ziekte of andere oorzaken;
• geen volle wenkbrauwen hebben door overmatig epileren;
• smalle of vage lipcontouren hebben;
• er altijd perfect uit willen zien

Het grootse verschil is de diepte waarmee de naald de huid in gaat. Bij een tatoeage is dat ongeveer drie millimeter, terwijl de naald bij permanent make-up vaak nog niet eens een millimeter de huid in gaat. Iedereen weet ook dat een tatoeage blijft zitten.

De naam permanent make-up doet anders vermoeden, maar deze vorm van blijvende make-up is eigenlijk niet permanent. De kleur verdwijnt geleidelijk. Gemiddeld blijft deze make-up zo'n drie tot vijf jaar zitten. Het moet ook altijd bijgewerkt worden. De hoeveelheid UV-straling (zonlicht) bepaalt hoe snel de inkt vervaagt. Ook zonnebankkuren versnellen het vervagingproces.

De structuur van de huid speelt ook een belangrijke rol bij de houdbaarheid. Een aantal jaren geleden kwam het nog wel eens voor dat sommige kleuren veranderden zodra het was aangebracht op de huid. Tegenwoordig gebeurt dat niet meer.

Een mooi getekende wenkbrauw, eyeliner of lipcontour geeft allure, karakter en stijl voor langere tijd. Het opent het gezicht en zorgt voor een prachtig natuurlijk resultaat. Na het aanbrengen van de permanent make-up heeft de huid een periode van 4 -6 weken nodig om de juiste kleur aan te nemen. Na die periode vindt een controlebehandeling plaats en vindt waar nodig bijwerking of aanvulling van de kleur plaats.

Uw permanent make-up zal in de loop van de tijd vervagen. Dat komt door de natuurlijk celvernieuwing, het afweersysteem en invloed van UV licht (zon, zonnebank). Het verloop van deze vervaging hangt af van diverse factoren, waaronder de gezondheid van uw huid, uw leeftijd en uw huidtype. De huid van ieder mens is anders. De mate van vervaging hangt ook samen met de keuze van de kleur. Zo zullen donkere kleuren minder snel vervagen dan de lichte(re) kleuren. Bij lichter gekozen kleuren kan de kleur in het eerste jaar 60 – 70% lichter worden.

In plaats van de permanent make-up te laten vervagen en dan volledig opnieuw te laten zetten, biedt Beautysalon DIANA u de mogelijkheid om elk jaar uw permanent make-up een opfrisbehandeling te geven voor slechts 1/3 van de nieuwprijs! Vraag naar de voorwaarden.

meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
CONTACT OPNEMEN

UITGELICHT PRODUCT

In onze webshop vindt je hoogwaardige kwaliteit huidverzorging- en schoonheidsproducten
alle producten bekijken

beauty cadeaubon schoonheidssalon

schoonheidssalon cadeaubon
Vanaf € 15,-
Geef een stralend mooie huid cadeau!
beautybon bekijken

Beauty producten kopen? Bekijk onze webshop!

Online beautyproducten kopen, waaronder gezichtsreinigers, anti-rimpelcrème, gezichtsmaskers, huidverzorgingsproducten, ontstekingsremmende crème, pigmentvlekken crème, hydraterende crème, huidolie en bodylotion.

Ontdek de kracht van Reviderm huidverzorgingsproducten, dé oplossing voor een stralende en gezonde huid. Met geavanceerde ingrediënten en wetenschappelijk onderbouwde formules richt Reviderm zich op huidverbetering, anti-aging en huidverjonging. Ervaar de unieke combinatie van krachtige peptiden, antioxidanten en hyaluronzuur in Reviderm crèmes, serums en maskers.
PRODUCTEN BEKIJKEN

Beautysalon Diana

Welkom bij Beautysalon Diana. Ontdek ons uitgebreide assortiment Reviderm producten, ontworpen om uw huid te laten stralen en revitaliseren. Laat u verwennen door onze professionele schoonheidsspecialisten en ervaar de verbluffende resultaten van Reviderm's hoogwaardige huidverzorging. Stap binnen in een wereld van luxe, comfort en effectieve huidbehandelingen.
Beautysalon Diana ©
Website door Click Active
usercartcrossmenu