Voor 15.00 uur besteld is dezelfde dag verzonden
Beautysalon Diana Logo wit
Beautysalon Diana Logo wit
Beautysalon Diana Logo paars
AFSPRAAK BOEKEN
0,00

Huidverzorging

Huidveroudering begint al vanaf u 25ste a 30ste levensjaar! Tot die leeftijd is de celdeling het actiefste en ziet onze huid er op ons mooiste uit. De huid beschermt ons tegen schadelijke invloeden van buitenaf zoals ziektekiemen, bacteriën, vrije radicalen en de zon. Deze invloeden beschadigen onze huid.

Huidverzorging tips

Langzaam begint de huidveroudering. U ziet de eerste tekenen van huidveroudering vaak rondom de ogen. De aanmaak van het collageen bindweefsel en de elastine vezels neemt af en de huid verliest haar stevigheid. Zo worden droogte lijntjes, rimpels, pigmentvlekken, contourverlies zichtbaar. Begin daarom tijdig met een goede verzorging, want voorkomen is beter dan genezen. Huidverzorging is niet alleen een goede dag- , nacht- en oogcrème.

Kom daarom vrijblijvend langs voor een huidadvies. Zodat ik met u de beste producten voor uw huid kan samenstellen. Ook als u geen gezichtbehandelingen wenst te doen, maar de huid wel goed wilt verzorgen.

Huidproblemen die vragen om een specifieke aanpak

De eerste fijne lijntjes (mimische rimpeltjes zoals lachrimpeltjes en kraaipootjes) ontstaan sneller wanneer de huid droog en vochtarm is. Meestal gebeurd dit rond de 25 en 30ste levensjaar, omdat de collageen en elastine productie vanaf dan langzaam gaat afnemen. En het verouderingsproces in werking begint te treden.

Dit proces kunnen we niet stoppen, maar wel vertragen! Ook leefwijze en voedingsgewoonten zijn van grote invloed op de conditie van de huid. Als eerste is het belangrijk de huid te peelen, zodat hydraterende en voedende werkstoffen uit goede crèmes beter opgenomen kunnen worden door de huid.

Welke behandelingen kan ik tegen fijne lijntjes ondergaan?

 • Microdermabrasie met ultrasound
 • Diversen Reviderm behandelingen
 • Diversen Cellucur behandelingen
 • Diversen Jean d'Arcel behandelingen
 • Diversen Deynique behandelingen

Een vale huid is een slecht doorbloede huid. Stoffen in de tabak hebben een vernauwende werking op de bloedvaten. Door deze vernauwing vermindert de bloedtoevoer naar de huid waardoor er een tekort aan zuurstof en voedingstoffen ontstaat, die belangrijk zijn voor het goed functioneren van de cellen in de huid. Hierdoor ziet de huid grauw en grijzig.

Vaak zie je meer bloedvaatjes (couperose) in de huid. Nicotine zorgt dat het bindweefsel minder sterk wordt, hierdoor verliest de huid zijn elasticiteit en verslapt de huid en ontstaan er sneller rimpels. Er vindt een versnelde huidveroudering plaats.

Welke behandelingen kan ik tegen een vale huid ondergaan?

 • Microdermabrasie met ultrasound
 • Reviderm behandelingen
 • Cellucur behandelingen

De zon is heel belangrijk voor het leven van alle levende wezens, maar overal waar "te"voor staat is niet goed.

Bij een zonbeschadigde huid ziet u de volgende huidveranderingen:

 • Verdikking en uitdroging van de bovenste laag van de huid.
 • Het vochtarmer worden van de bovenste laag van de huid.
 • Het ontstaan en/of toenemen van al bestaande onregelmatige pigmentvorming.
 • Verergering van couperose.
 • Een toename van wratachtige verhevenheden.
 • Vermindering van de elasticiteit van de huid (door structuur verandering van de grondsubstantie en de bindweefselvezels), waardoor voortijdige huidverslapping, plooi- en rimpelvorming kan optreden.
 • Huidkanker komt het meest voor op onbedekte door de zon bestraalde huidregionen

Welke behandelingen zijn het beste voor een door zon beschadigde huid?

 • Microdermabrasie met Ultrasound
 • Mesotherapie
 • Reviderm behandelingen
 • Deynique behandelingen

Door het verouderingsproces verandert de structuur van de huid. Dit gaat gepaard met collageen, elasticiteit- en vochtverlies en dus ook spanningsverlies van de huid.

Het verouderingsproces in de huid is niet te stoppen, wel kan het proces afgeremd/ vertraagd worden. Een gezonde leefwijze, een deskundige (regelmatige) behandeling bij de schoonheidsspecialiste en aangepaste producten voor thuis hebben hier zeker invloed op.

Welke behandelingen verstevigen ondergaan?

 • Microdermabrasie met Ultrasound
 • Mesotherapie
 • Reviderm behandelingen

Steelwratjes zijn geen echte wratten, maar huidverhevingen. Ze kunnen cosmetisch storend zijn of aan u kleding/ sieraden blijven haken. Vaak zitten er meerdere steelwratjes op dezelfde plek op. De voorkeursplaatsen zijn; oogleden, hals, oksels, en binnenkant dijbenen en liezen.

Welke behandelingen kan ik hier tegen ondergaan?

 • Steelwratjes verwijderen d.m.v. blend-methode
 • Steelwratjes zijn goed te verwijderen door middel van elektrocoagulatie. Met een warme naald wordt het steelwratje afgesneden. Na een aantal dagen valt het korstje eraf en is alles weer glad. Meestal is 1 behandeling voldoende.

Ouderdomsvlekken worden ook wel levervlekken genoemd. Ouderdomsvlekken zijn goedaardige gepigmenteerde huidverhevingen. Ze treden vooral op bij mensen van 60 jaar en ouder.

De plekken zijn vaak een gevolg van een teveel aan zonnestralen en komen vooral voor op de rug van de hand, de armen en het gezicht, op delen die vaak direct zijn blootgesteld aan de zon.De vlekken zien er vaak wat bruin gebobbeld en wratachtig uit. Deze vlekken zijn zeer goed te behandelen en vaak met 1 behandeling al verdwenen.

Welke behandelingen kan ik hier tegen ondergaan?

 • Verwijdering met blend-methode
huidverzorging beautysalon

UITGELICHT PRODUCT

In onze webshop vindt je hoogwaardige kwaliteit huidverzorging- en schoonheidsproducten
alle producten bekijken

beauty cadeaubon schoonheidssalon

schoonheidssalon cadeaubon
Vanaf € 15,-
Geef een stralend mooie huid cadeau!
beautybon bekijken

Beauty producten kopen? Bekijk onze webshop!

Online beautyproducten kopen, waaronder gezichtsreinigers, anti-rimpelcrème, gezichtsmaskers, huidverzorgingsproducten, ontstekingsremmende crème, pigmentvlekken crème, hydraterende crème, huidolie en bodylotion.

Ontdek de kracht van Reviderm huidverzorgingsproducten, dé oplossing voor een stralende en gezonde huid. Met geavanceerde ingrediënten en wetenschappelijk onderbouwde formules richt Reviderm zich op huidverbetering, anti-aging en huidverjonging. Ervaar de unieke combinatie van krachtige peptiden, antioxidanten en hyaluronzuur in Reviderm crèmes, serums en maskers.
PRODUCTEN BEKIJKEN

Beautysalon Diana

Welkom bij Beautysalon Diana. Ontdek ons uitgebreide assortiment Reviderm producten, ontworpen om uw huid te laten stralen en revitaliseren. Laat u verwennen door onze professionele schoonheidsspecialisten en ervaar de verbluffende resultaten van Reviderm's hoogwaardige huidverzorging. Stap binnen in een wereld van luxe, comfort en effectieve huidbehandelingen.
Beautysalon Diana ©
Website door Click Active
usercartcrossmenu