Voor 15.00 uur besteld is dezelfde dag verzonden
Beautysalon Diana Logo wit
Beautysalon Diana Logo wit
Beautysalon Diana Logo paars
AFSPRAAK BOEKEN
0,00

Kadotips

Beautysalon DIANA werkt met verschillende producten, alle gericht om uw huidconditie te verbeteren en vooral om de huid zelf aan te zetten tot actie!

Reviderm en GenCos

Als we er samen voor zorgen dat uw huid zelf weer beter gaat functioneren, zal uw huid er stralender en jonger uit zien. Ook werken de producten preventief op anti-aging, want voorkomen is beter dan genezen.
Vanaf uw 30 ste levensjaar wordt uw huid trager en duurt de aanmaak van een nieuwe huidcel langer dan als we nog jong zijn. Om uw huid goed actief te houden stel ik een invidiueel systeemverzorging samen, om zo u huid te voeden en te verbeteren. Producten die hoge concentratie werkstoffen bevatten en dieper in de huid komen. Veel producten zijn voor de massa van de mensen gemaakt en komen niet dieper dan de bovenste huidlaag, waardoor er niets gebeurt.
Skin Needling behandeling schoonheidssalon

REVIDERM - Snelle huidverbetering binnen 1 maand!

De pure en zuivere producten van REVIDERM zijn gebaseerd op de nieuwste onderzoekresultaten van dermatologie en cosmetologie. Het resultaat van deze onderzoeken, in combinatie met krachtige werkstoffen uit de natuur, gebruikt REVIDERM om effectieve producten te ontwikkelen.

Met de producten en behandelingen van REVIDERM bestrijd je de zichtbare tekens van huidveroudering. En de behandelingen en producten van REVIDERM geven snel de gewenste resultaten.

Belangrijker is dat je ook de oorzaken van het verouderingsproces – vertraging van huidfuncties – tegengaat en helpt om de eigen herstel mechanisme van de huid sneller te activeren.

De juiste samenstelling en afgemeten percentages voor een maximaal resultaat

Naast het grote belang van de juiste samenstelling van ingrediënten en de bijbehorende concentraties, speelt de dikte van de huid een belangrijke rol bij het opnemen van werkstoffen.
Wanneer de huid (hoornlaag/dode huidcellen) te dik is, dan zal deze de juiste werkstoffen niet kunnen opnemen in de diepere lagen.

Reviderm en gencos producten bestellen

Bestel onze Reviderm en GenCos beautyproducten in onze webshop.
alle producten bekijken

UITGELICHT PRODUCT

In onze webshop vindt je hoogwaardige kwaliteit huidverzorging- en schoonheidsproducten
alle producten bekijken

beauty cadeaubon schoonheidssalon

schoonheidssalon cadeaubon
Vanaf € 15,-
Geef een stralend mooie huid cadeau!
beautybon bekijken

Beauty producten kopen? Bekijk onze webshop!

Online beautyproducten kopen, waaronder gezichtsreinigers, anti-rimpelcrème, gezichtsmaskers, huidverzorgingsproducten, ontstekingsremmende crème, pigmentvlekken crème, hydraterende crème, huidolie en bodylotion.

Ontdek de kracht van Reviderm huidverzorgingsproducten, dé oplossing voor een stralende en gezonde huid. Met geavanceerde ingrediënten en wetenschappelijk onderbouwde formules richt Reviderm zich op huidverbetering, anti-aging en huidverjonging. Ervaar de unieke combinatie van krachtige peptiden, antioxidanten en hyaluronzuur in Reviderm crèmes, serums en maskers.
PRODUCTEN BEKIJKEN

Beautysalon Diana

Welkom bij Beautysalon Diana. Ontdek ons uitgebreide assortiment Reviderm producten, ontworpen om uw huid te laten stralen en revitaliseren. Laat u verwennen door onze professionele schoonheidsspecialisten en ervaar de verbluffende resultaten van Reviderm's hoogwaardige huidverzorging. Stap binnen in een wereld van luxe, comfort en effectieve huidbehandelingen.
Beautysalon Diana ©
Website door Click Active
usercartcrossmenu