BeautyGifts

KadoTips

Wilt u iemand verrassen met een stralend mooie huid? Met onze BeautyGifts geeft u een stralend mooie huid cadeau! Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen! Kies uit de verschillende BeautyGifts:

CadeauBon - vanaf € 10,-

Onze CadeauBon is de voordeligste BeautyGift. U kunt deze al aanschaffen vanaf € 10,-. De CadeauBon is verpakt in een mooie geschenkverpakking.

BeautyBon incl. box - € 49,95, € 79,- of € 99,-

De BeautyBox is ons paradepaardje en deze is voorzien van een BeautyBon voor een uitgebreide gezichtsbehandeling voor hem of haar. De BeautyBox is vanwege zijn luxe geschenkverpakking extra leuk om te geven én te krijgen. U kunt kiezen uit een BeautyBon t.w.v. € 49,95, € 79,- of € 99,- (voor hem of haar).  U krijgt er tevens een felicitatiekaart bij waarop u een persoonlijke boodschap kunt opschrijven. Deze kunt in de BeautyBox plaatsen.

Bestel direct online!

U kunt onze cadeaubonnen en Beautyboxen direct online bestellen. Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Na het onvangst van uw bestellingen sturen wij u een factuur toe. Na overmaking van het bedrag sturen wij uw BeautyGift direct op. Zonder extra kosten!

Beautysalon Diana logo 1

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Nieuwerkerk aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Rotterdam Nesselande, Zevenhuizen, Moordrecht en Gouda

Rosario 2, 2911 HW Nieuwerkerk aan den IJssel, telefoon: 06 - 23 12 86 88 , e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance