skin needling

Microneedling

REVIDERM SkinNeedler is een efficiënte micro-needling voor een strakke, mooie en stevige huid.

Al vele jaren lang wordt micro-needling gezien als het geheime wapen onder de verschillende anti-aging methodes. Activeer de voordelen van jouw huideigen verdedigingsmechanisme met de micro-needling methode, waarbij zeer kleine gaatjes in de huid worden gemaakt. Hierdoor wordt het huidweefsel direct gestimuleerd zichzelf te vernieuwen.

Celgroei en vernieuwing – micro-needling activeert de natuurlijke schoonheid
REVIDERM′s innovatieve micro-needling technologie perforeert het huidoppervlak met ultra fijne naaldjes, zonder de huid te beschadigen. Deze gerichte behandelingen verbeterd de celcommunicatie en stimuleert hierdoor de groei van cellen en versterkt het weerstandvermogen van de huid, met langdurig resultaat. Er ontstaat een gelijkere melanine (pigment) verdeling en een compactere en stevige huid. Op hetzelfde moment geeft de micro-needling methode een boost aan de productie van collageenvezels.

De nieuwste technologie voor buitengewoon fantastische resultaten 
Deze innovatieve technologie maakt het jou mogelijk om te genieten van een strakkere huid, met meer elasticiteit en zichtbaar verminderde lijnen en rimpels

1) Direct effect: significante verbetering van de huid, meteen na de eerste behandeling*
- de huid wordt zichtbaar strakker & zachter
- de huidstructuur ziet er strakker & stralender uit
- een egale huidstructuur

2) Langdurig effect**
- Bouwt de epidermis (opperhuid) op en zorgt ervoor dat deze dikker wordt.
- verbetert het vochtgehalte in de huid.
- elimineert gebieden waar structurele schade heeft plaatsgevonden bv zonbeschadiging. 
- activeert collageen en elastine vezels. Deze zorgen voor soepel en stevigheid

* Getest in VIVO test met testpersonen, 2015
** Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek naar micro-needling, treedt het beste resultaat na 8 maanden op.

In vergelijking met andere micro-needling apparatuur, is deze methode:

Preciezer: Ultra fijne naaldjes staan dicht bij elkaar op een rij, waardoor een precieze behandeling wordt mogelijk gemaakt.

Effectiever: De 4.5 watt motor is één van de meest krachtige op de markt en zorgt ervoor dat de fijne naaldjes precies de huid behandelen, daar waar nodig. 

Zachter: Dankzij de significant hoge frequentie wordt de huid niet bekrast of gescheurd. De huid wordt op een zachte, veilige manier behandeld, zonder bijwerkingen.

Beautysalon Diana logo 1

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Nieuwerkerk aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Rotterdam Nesselande, Zevenhuizen, Moordrecht en Gouda

Rosario 2, 2911 HW Nieuwerkerk aan den IJssel, telefoon: 06 - 23 12 86 88 , e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance