merken

Webshop

Online bestellen

U kunt uw Reviderm producten bestellen via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., de verzendkosten zijn gratis en u vangt een luxe miniatuur cadeau.

Wil je liever via de gezamenlijke webshop bestellen kan dat via de onderstaande link. Alvast bedankt voor uw bestelling. 

Jean d'Arcel (ook voor mannen!)

Jean d'Arcel komt ook uit Duitsland (net als REVIDERM & CELLUCUR), maar is ontwikkeld door een Fransman.

Jean d'Arcel hecht veel waarde aan onderzoek, ontwikkeling, kwaliteit en werkt daarom nauw samen met onderzoeksinstanties en onafhankelijke instituten voor dermatologie en microbiologie. In 1996 werd een nieuw gebouw betrokken met daarin de nieuwste technische productiemethode, geheel volgens het in Europa geldende cosmetica besluit.

Jean d'Arcel is een trendzettend merk en uit dit dan ook in nieuwe producten en in unieke behandelmethodes. Voordat een product op de markt komt worden alle grondstoffen, bindmiddelen en recepturen aan een grondig testprogramma onderworpen. De producten van Jean d'Arcel hebben hierdoor een hoge verdraagzaamheid, ook voor gevoelige huiden.

Jean d'Arcel heeft een uitgebreid assortiment gezichtverzorgingsproducten en make-up, dus voor ieder wat wils. Van standaard producten met behandelingen tot speciale producten afgestemd op huidtype met bijbehorende exclusieve behandelingen. Ook heeft Jean d'Arcel een herenlijn. En exclusieve mannenbehandelingen.

Naar Jean D'Arcel webshop


Reviderm & Cellucur - bestel direct online! 

Reviderm-logo

Reviderm heeft op dit moment drie productlijnen: cellucur voor de jongere huid, Skintelligence voor iedere huid die extra verzorging nodig heeft en de Premium 4D lijn voor de meest veeleisende huid. Op onze website kan je alle informatie vinden over de Reviderm producten.

Online bestellen

U kunt uw Reviderm producten bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via whatsapp 06-23128688, de verzendkosten zijn gratis en u vangt een luxe miniatuur cadeau.

Wil je liever via de gezamenlijke webshop bestellen kan dat via de onderstaande link. Alvast bedankt voor uw bestelling. 

Naar Reviderm & Cellucur webshop

Beautysalon Diana logo 1

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Nieuwerkerk aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Rotterdam Nesselande, Zevenhuizen, Moordrecht en Gouda

Rosario 2, 2911 HW Nieuwerkerk aan den IJssel, telefoon: 06 - 23 12 86 88 , e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance