Bruidsmake up 2 E

Visagie - bruidsmake-up

Gaat u trouwen of heeft u een feest? En wilt u er op deze dag perfect uitzien? Maak dan nu een afspraak met ons . Wij verzorgen o.a. bruidsmake-up inclusief proefmake-up, feestmake-up of visagie voor fotoshoots.

Wij werken met de make-up van REVIDERM. Dit is de make-up lijn voor de moderne vrouw van vandaag. En bied voor ieder wat wils.

Huidverzorgende make-up producten van hoge kwaliteit

REVIDERM heeft haar aller eerste make-up lijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met de internationaal bekende make-up artiest Giovanni Fasiello. Alle producten zijn gebaseerd op dermatologische bevindingen en medisch onderzoek. 

Kostbare mineralen zorgen voor een vlekkeloze huid:
Magnesium sulfide vermindert ontstekingen en laat de huid zijdezacht aan voelen.
Kaolien reguleert de productie van talg en creëert een matte huidstructuur.
Zinkoxide regenereert en beschermt de huid.
Potassium sorbiet zorgt voor een hydratatie-boost en energie. Minimaliseert roodheid.
Diamant poeder: De ultra fijne, minerale ingrediënten reflecteren het licht dat op de huid schijnt, verfijnt poriën en vermindert zichtbaar lijnen en rimpels.

REVIDERM is één van de beste cosmeticamerken voor professionele schoonheidssalons en consumenten.REVIDERM producten komen uit Duitsland en voldoen aan de strenge duitse kwaliteits normen. REVIDERM heeft een eigen laboratorium waar de nieuwste werkstoffen en wetenschappelijke inzichten in de producten worden verwerkt. Alle producten zijn op Dermatologische basis en volledig dierproefvrij ontwikkeld.

Bruidsarrangementen

Het is ook mogelijk om een bruidsarrangement te boeken. Hierin zitten alle belangrijke asprecten voor de mooiste dag van uw leven! Waar we nog jaren van na zullen genieten met een mooi fotoboek. En graag met een stralend mooie huid!

Arrangement 1

Intake gesprek waarin we al uw wensen zullen bespreken.

  • Aansluitend een proefmake-up.
  • Daarna volgt een uitgebreide microdermbrasie behandeling van 90 minuten.
  • Luxe maniucre behandeling.
  • Bruidsmake-up op de "GROTE DAG" zelf bij u thuis.

De prijs van dit arrangement bedraagt € 205,- 

Arrangement 2

Intake gesprek waanin we al uw wensen zullen bespreken.

  • Aansluitend een proefmake-up.
  • 4 x een uitgebreide microdermabrasie behandeling van 90 minuten (1x per week).
  • U ontvangt dan tevens een GRATIS toilettas met een productset huidverbeterende producten t.w.v. €119,95  die u kunt gebruiken tot aan de bruiloft.
  • Luxe manicure behandeling.
  • Bruidsmake-up op de "GROTE DAG" zelf bij u thuis.

Voor dit arrangement maken wij 4 aparte afspraken met u, waarvan de eerste 8 weken voor de bruiloft plaats vindt. De prijs van dit arrangement bedraagt €479,-

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Beautysalon Diana logo 1

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Nieuwerkerk aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Rotterdam Nesselande, Zevenhuizen, Moordrecht en Gouda

Rosario 2, 2911 HW Nieuwerkerk aan den IJssel, telefoon: 06 - 23 12 86 88 , e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance