Banner salon 1

Shiatsu massage

Shiatsu is een vorm van massage waarbij druk wordt uitgeoefend op het energetisch systeem van de Orgaan Meridianen met de duimen en de handpalmen d.m.v. drukpunten. Dit bevordert de vrije stroming van bloed, lichaamsvloeistoffen en emoties.

Het doel van Shiatsu is om de gezondheid te behouden en te verbeteren, om ziekte te voorkomen en om de natuurlijke regeneratieve krachten en immuniteitsysteem van het lichaam te verbeteren.
De werkelijke kracht van Shiatsu ligt in het bevorderen van de vitaliteit, het behoud van de gezondheid en het voorkomen van ziekte.

Als je regelmatig een Shiatsu massage neemt, ontwikkel je vanzelf meer sensitiviteit voor je Lichaam en Geest. Je wordt sneller opmerkzaam op kleine disbalansen die dan gecorrigeerd kunnen worden vóórdat ze tot een gezondheidsprobleem kunnen uitgroeien.

In de Traditionele Chinese Geneeskunde is hierover een gezegde: " Naar de dokter gaan als je ziek bent is zoals het graven van een put wanneer je al dorst hebt gekregen.
Een preventieve Shiatsu behandeling voor het gelaat duurt rond de 30 minuten.

  • Balans in Lichaam en Geest.
  • Diepe ontspanning.
  • Opladen van je Energie.
  • Preventief tegen rimpels en huidverslapping.
Beautysalon Diana logo 1

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Nieuwerkerk aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Rotterdam Nesselande, Zevenhuizen, Moordrecht en Gouda

Rosario 2, 2911 HW Nieuwerkerk aan den IJssel, telefoon: 06 - 23 12 86 88 , e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance