Visual beautyplan-01

  • Home
  • Schoonheidsspecialiste Nieuwerkerk aan den IJssel

Schoonheidsspecialiste

Bent u opzoek naar een professionele schoonheidsspecialiste in Nieuwekerk aan den IJssel? Dan stel ik mezelf graag aan u voor! Mijn naam is Diana Bastijn en ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist en afslankcoach .

Om mezelf te professionaliseren heb ik de voortgezette opleiding en de allround opleiding voor schoonheidsspecialiste gedaan en richt ik me voornamelijk op huidverbetering zoals: acne, anti-aging, pigmentstoornissen, couperose/ rosacea. Om daadwerkelijk deze problemen te kunnen verhelpen werk ik met het BeautyPlan. 

BeautyPlan - beauty needs a plan!

Het verkrijgen van een stralend mooie huid is een optelsom van vele factoren. Met enkel een reiniging of crème bent u er nog niet. Het geheim van een stralend mooi eindresultaat bestaat uit 4 stappen. Daarom volgen we de 4 stappen en vullen samen met u het BeautyPlan. Zo komen we tot de beste resultaten!

Kennismakingsactie!

Met onze speciale kennismakingsactie brengen wij u graag in aanraking met de verrassende voordelen van een professionele gezichtsbehandeling. Laat u verrassen en maak kennis met stralend mooi eindresultaat. Profiteer van deze kennismakings actie; de normale prijs voor deze behandeling incusief uitgebreide huidanalyse is €120,- nu slechts € 75,-.

Kennismakingsbehandeling voor € 75,-!

De kennismakingsbehandeling is geen uitgeklede behandeling. Het is een complete behandeling waarin alle facetten van het 'StralendMooi!' stappenplan worden uitgevoerd.

Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak door middel van onderstaande formulier.

{BreezingForms:contact,1,0}

Beautysalon Diana logo 1

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Nieuwerkerk aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Rotterdam Nesselande, Zevenhuizen, Moordrecht en Gouda

Rosario 2, 2911 HW Nieuwerkerk aan den IJssel, telefoon: 06 - 23 12 86 88 , e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance