Visual beautyplan-01

  • Home
  • Huidspecialist Nieuwerkerk aan den IJssel

Huidspecialist

Van harte welkom op mijn website. Ik ben Diana Bastijn en ik ben huidspecialist, mijn salon is gevestigd in Nieuwekerk aan den IJssel. Als huidspecialist werk ik volgens een professionele werkwijze wat ik het 'BeautyPlan' noem.

BeautyPlan - beauty needs a plan!

Het verkrijgen van een stralend mooie huid is een optelsom van vele factoren. Het geheim van een stralend mooi eindresultaat bestaat uit 4 stappen:

1. Huidanalyse
2. Huidadvies
3. Behandelplan
4. Verzorgingsadvies

Zo komen we tot de beste zichtbare resultaten! En dat is toch wat u van een huidspecialist verwacht?

Kennismakingsactie!

Met onze speciale kennismakingsactie brengen wij u graag in aanraking met de verrassende voordelen van een professionele gezichtsbehandeling. Laat u verrassen en maak kennis met stralend mooi eindresultaat. Profiteer van deze kennismakings actie; de normale prijs voor deze behandeling inclusief uitgebreide huidanalyse met het skinscout apparaat is €120,- nu slechts € 75,-.

Kennismakingsbehandeling voor €75,-!

De kennismakingsbehandeling is een complete behandeling waarin alle facetten van het 'StralendMooi!' stappenplan worden uitgevoerd.

Beautysalon Diana logo 1

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Nieuwerkerk aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Rotterdam Nesselande, Zevenhuizen, Moordrecht en Gouda

Rosario 2, 2911 HW Nieuwerkerk aan den IJssel, telefoon: 06 - 23 12 86 88 , e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance