IMG 3288 E

Rosacea

Rosacea wordt vaak couperose genoemd, toch zijn het 2 verschillende dingen. Couperose is namelijk alleen het zichtbaar worden van verwijde haarvaatjes, terwijl rosacea echt een huidziekte is. Deze huidaandoening ziet u vooral bij mannen en vrouwen van middelbare leeftijd.

Hoe ziet rosacea eruit?

De belangrijkste kenmerken zijn uitgezette bloedvaatjes, bultjes en puistjes. De aandoening is goed te behandelen en/of te onderdrukken, maar is zelden te genezen.

Rosacea ontstaat meestal rond uw 30ste levensjaar en komt het meest voor bij vrouwen met een licht huidtype. De oorzaak is onbekend. Wel kan het door verschillende oorzaken beïnvloed worden, zoals warmte, zonlicht, cosmetica en geneesmiddelen. Het is voornamelijk gelokaliseerd op de wangen, neus, voorhoofd en kin.

Welke behandelingen kan ik tegen rosacea ondergaan?

Rosacea kunt u met de juiste behandelingen en producten niet weg krijgen, maar wel veel mooier en rustiger maken.
Wij hebben een speciale behandeling met Sobye massage. Deze massage zorgt ervoor dat de bloedvaten het bloed beter laten circuleren. Ook gebruiken wij verschillende producten van de Cellucur lijn die de huid kalmeren en verzachten. Vaak na 1 salonbehandeling ziet u al een mooi resultaat. Mochten de behandelingen voor u geen resultaat geven dan zal ik u doorsturen naar een arts of dermatoloog.

Maak vrijblijvend een afspraak en ervaar het verschil!


Beautysalon Diana logo 1

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Nieuwerkerk aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Rotterdam Nesselande, Zevenhuizen, Moordrecht en Gouda

Rosario 2, 2911 HW Nieuwerkerk aan den IJssel, telefoon: 06 - 23 12 86 88 , e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance