IMG 3288 E

Couperose

Heeft u last van kleine rode adertjes op de wangen, neus of elders in het gezicht? Dan kunnen wij u helpen dit te verbeteren.

Wat is couperose?

Couperose zijn chronisch verwijden haarvaatjes met ontstekingen. Ook Télé's is een veel voorkomend huidprobleem. Dat veroorzaakt wordt door verslapping van de wand in de bloedvaatjes van de huid.
Couperose kan ontstaan door wisseling van de temperatuur van de omgeving (extreem koud of extreem warm), door emoties, trauma, voeding (zoals kruiden en alcohol) of inspanning.

Welke behandelingen kan ik tegen couperose ondergaan?

REVIDERM couperose behandelingen met Sobye massage.
Deze massage zorgt ervoor dat de bloedvaten het bloed beter laten circuleren. De huid ziet er zichtbaar rustiger en minder vurig uit. Doordat de bloedvatwanden verstevigd worden zal er minder snel nieuwe couperose kan ontstaan.

Bloedvaatjes verwijderen
Er kan ook voor worden gekozen om de bloedvaatjes te verwijderen d.m.v. de blend-methode met warmte en stroom. De elektrolyse verweekt de huid zo dat er een klein naaldje de huid in zakt tot aan het gesprongen vaatje, hier wordt de warmte toegevoegd en trekt het gesprongen vaatje weg. Het is mogelijk dat hier meerdere behandelingen voor nodig zijn.

Nabehandeling

Wij adviseren een goede crème te gebruiken. Die er voor zorgt dat:

  • De vaatwanden stabieler worden.
  • De doorbloeding gereguleerd wordt.
  • Lost aanwezige opeenhopingen op.
  • Vermindert rode vlekjes aanzienlijk.
  • Maakt de huid beter bestand tegen klimaatwisselingen.

IMG 3406 bewerkt 1

Beautysalon Diana logo 1

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Nieuwerkerk aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Rotterdam Nesselande, Zevenhuizen, Moordrecht en Gouda

Rosario 2, 2911 HW Nieuwerkerk aan den IJssel, telefoon: 06 - 23 12 86 88 , e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance