IMG 3288 E

Huidproblemen

Heeft u last van huidproblemen? Huidspecialiste Diana Bastijn zorgt voor resultaatgerichte behandelingen, u ziet direct resultaat!

Pigmentvlekken behandeling

Als we ouder worden en er hormoonveranderingen optreden, wordt de aanmaak van pigment gestimuleerd. Hierdoor kunnen zogenaamde hyperpigmentaties ontstaan. Een van de grootste boosdoeners is zonnebaden zonder bescherming.

Lees meer over pigmentvlekken

Psoriasis behandeling

Psoriasis is een veel voorkomende, chronische huidziekte. Ongeveer 1 op de 50 mensen hebben hier last van. Psoriasis zorgt voor veel ongemakken zoals rode plekken, huidschilfers, jeuk en kan pijnlijk zijn. Daarnaast is het vaak voor iedereen zichtbaar.

Lees meer over psoriasis

Rosacea behandeling

Rosacea wordt vaak couperose genoemd, toch zijn het 2 verschillende dingen. Couperose is namelijk alleen het zichtbaar worden van verwijde haarvaatjes, terwijl rosacea echt een huidaandoening is. Deze huidaandoening ziet u vooral bij vrouwen van middelbare leeftijd, er zijn natuurlijk ook mannen met deze aandoening.

Lees meer over rosacea

Acne behandeling

Acne is een van meest voorkomende huidziekten en is eigenlijk de verzamelnaam voor vele huidaandoeningen die te maken hebben met puistjes en ontstekingen.

Lees meer over acné

Couperose behandeling

Couperose ontstaat doordat de haarvaatjes in de huid slapper worden, hierdoor kunnen ze gaan verwijden en kan u op de huid de haarvaatjes gaan zien.

Lees meer over couperoseBeautysalon Diana logo 1

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Nieuwerkerk aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Rotterdam Nesselande, Zevenhuizen, Moordrecht en Gouda

Rosario 2, 2911 HW Nieuwerkerk aan den IJssel, telefoon: 06 - 23 12 86 88 , e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance