Visual beautyplan-01

  • Home
  • Gezichtsbehandeling Nieuwerkerk aan den IJssel

Gezichtsbehandeling

Verzorging van de huid is belangrijk!

Je goed voelen en er goed uitzien is voor veel mensen heel belangrijk. Een huid die in balans is en er verzorgt uitziet, geeft de mens een goed gevoel! Bij Beautysalon Diana bent u op het juiste adres voor kwalitatieve en heerlijk ontspannende gezichtbehadelingen!

Voorafgaand aan de schoonheidsbehandeling doen wij een intake met u. Wij vinden dit heel belangrijk, omdat wij precies willen weten wat u zelf graag verbeterd zou willen zien. Het is onze expertise om voor u de juiste schoonheidsbehandeling samen te stellen om zo het maximale resultaat te behalen. Ook bieden wij u een uitgebreid advies over eventuele vervolg- of aanvullende behandelingen. En krijgt u advies over uw dagelijkse huidverzorging.

BeautyPlan - beauty needs a plan!

Het verkrijgen van een stralend mooie huid is een optelsom van vele factoren. Met enkel een reiniging of crème bent u er nog niet. Het geheim van een stralend mooi eindresultaat bestaat uit 4 stappen. Daarom volgen we de 4 stappen en vullen samen met u het BeautyPlan. Zo komen we tot de beste resultaten!

Kennismakingsactie!

Met onze speciale kennismakingsactie brengen wij u graag in aanraking met de verrassende voordelen van een professionele gezichtsbehandeling. Laat u verrassen en maak kennis met stralend mooi eindresultaat. Profiteer van deze kennismakings actie; de normale prijs voor deze behandeling incusief uitgebreide huidanalyse met het Skinscout appartaat is €120,- nu slechts € 75,-.

Kennismakingsbehandeling voor € 75,-!

De kennismakingsbehandeling is geen uitgeklede behandeling. Het is een complete behandeling waarin alle facetten van het 'StralendMooi!' stappenplan worden uitgevoerd.

Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak door middel van onderstaande formulier.

{BreezingForms:contact,1,0}

Beautysalon Diana logo 1

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Nieuwerkerk aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Rotterdam Nesselande, Zevenhuizen, Moordrecht en Gouda

Rosario 2, 2911 HW Nieuwerkerk aan den IJssel, telefoon: 06 - 23 12 86 88 , e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance