Banner salon 1

Impressie Beautysalon Diana

Wie is Diana Bastijn?

Welkom op mijn website! Mijn naam is Diana Bastijn, eigenaresse en oprichtster van Beautysalon Diana sinds januari 2005. Ik heb een team van ervaren en gespecialiseerde schoonheidsspecialistes.

Zelf ben ik een hoogopgeleide schoonheidsspecialiste en huidspecialist. Door het volgen van diversen opleidingen, specialisaties en workshops is er een uitgebreide kennis in huis bij Beautysalon DIANA.
Klantvriendelijkheid, een goede service, eerlijk en gedegen advies staan in hoog vaandel. Ik vind een resultaat gerichte behandeling in een heerlijke ontspannen sfeer heel belangrijk.
Als stage begeleidster begeleid ik diversen stagiaires van niveau 3 en de gespecialiseerde allround opleiding niveau 4. Dit vind ik erg belangrijk om het niveau in de schoonheidsbranche zo hoog mogelijk te houden.

De specialisaties van Beautysalon Diana

U kunt voor diversen specialistische behandelingen terecht in mijn salon in de Zuidplas. Al jaren werk ik oplossings gericht en behandel ik zeer uiteenlopende probleemstellingen. U kunt hierbij denken aan acnebehandelingen, het verwijderen van steelwratjes, couperose en pigmentvlekken en duurzaam elektrisch ontharen. Maar ook preventie ter bestrijding van rimpels en vroegtijdige huidveroudering.

En dan heb ik nog een grote passie voor Permanente make-up! Ik ben een gerenommeerde Permanent make-up specialiste en aangesloten en gekeurd door GGD Rotterdam. Een hygiënische werkwijze/ werkplek en scholing is hiervoor een vereiste.

Veel behandelingen worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Kijkt u hiervoor in uw polis!

 

<a href="https://www.schoonheidsspecialist-info.nl/bdr1001578-Beautysalon-Diana.html" title="Beautysalon Diana">Beautysalon Diana</a> is ook te vinden op www.schoonheidsspecialist-info.nl.

Het team

Beautysalon DIANA is een zeer persoonlijke en klantvriendelijke salon. Wij leveren alleen goed en professioneel werk.

IMG 3530 567x378

Diana Bastijn

• Eigenaresse
• Huidspecialist in Anti-aging en huidverbetering
• Acne specialist
• Permanente make-up Artist
• Elektrisch ontharen & oneffenheden verwijderen
• Afslank coach   

IMG 3239

Kennismakingsactie!

Met onze speciale kennismakingsactie brengen wij u graag in aanraking met de verrassende voordelen van een professionele gezichtsbehandeling. Laat u verrassen en maak kennis met stralend mooi eindresultaat. Profiteer van deze kennismakings actie; de normale prijs voor deze behandeling inclusief uitgebreide huidanalyse met het Skinscout apparaat is €120,- nu slechts € 75,-.

Kennismakingsbehandeling voor € 75,-!

De kennismakingsbehandeling is geen uitgeklede behandeling. Het is een complete behandeling waarin alle facetten van het 'StralendMooi!' stappenplan worden uitgevoerd.

 

Beautysalon Diana logo 1

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Nieuwerkerk aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Rotterdam Nesselande, Zevenhuizen, Moordrecht en Gouda

Rosario 2, 2911 HW Nieuwerkerk aan den IJssel, telefoon: 06 - 23 12 86 88 , e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance