IMG 3419 E

Huidverbetering

Vandaag bepaalt u hoe uw huid er na 1 jaar mooier uitziet dan vandaag!

Het grote verschil tussen huidverzorging en huidverbetering is dat huidverbetering een stap verder gaat. Wij kunnen met REVIDERM en JEAN D'ARCEL doordringen tot in de levende huidlaag van de opperhuid. Waardoor u zichtbare resultaten ziet en voelt. Met huidverbetering wordt de aanmaak van nieuwe cellen in de levende laag gestimuleerd. Hierdoor geeft u uw huid een nieuwe structuur en gladheid.
Uw huid komt in optimale conditie.

Ons motto 'Een goede samenwerking tussen cliënt en specialist, zorgen voor een mooie huid en een betere gezondheid.'

Geconcentreerde stoffen

De werkstoffen in huidverbeterende producten kunnen dieper in de huid en kunnen zo de basaalcellen laag stimuleren. Uw levende laag wordt hierdoor een stuk voller en gezonder. Zo zorgt u er voor dat de rimpeltjes van binnenuit worden opgevuld. De werkzame stoffen in producten voor huidverbetering zijn vele malen hoger geconcentreerd dan de meeste andere producten.

Gebruik huidverbeterende producten voor thuis. Het allerbelangrijkste is een goede reiniging geschikt voor uw huidconditie, elke ochtend en avond. Zo kunnen de werkstoffen van een goede huidverbeterende dag- en nachtcrème beter door de huid opgenomen worden. Wij adviseren uw huid rondom de ogen en de huid van de hals en decolleté een speciafieke crème te gebruiken, omdat deze huidstructuur anders en dunner is en heeft dus andere behoeften.

Gebruik minimaal 1x per week een gezichtspeeling en een huidverbeterend masker. Optioneel kun je dit nog aanvullen met speciale serums en ampullen.

Huidverbeterende behandelingen
Huidverbeterende behandelingen zijn behandelingen waarbij u het meeste resultaat mee behaald. Zoals REVIDERM microdermabrasie of mesotherapie. Samen helpen we jou huid te verbeteren en daarbij is een goede samenwerking tussen cliënt en schoonheidsspecialist van essentieel belang.

Huidproblemen die vragen om een specifieke aanpak

 

▼ Fijne lijntjes rond de mond & ogen

De eerste fijne lijntjes (mimische rimpeltjes zoals lachrimpeltjes en kraaipootjes) ontstaan sneller wanneer de huid droog en vochtarm is. Meestal gebeurd dit rond de 25 en 30ste levensjaar, omdat de collageen en elastine productie vanaf dan langzaam gaat afnemen. En het verouderingsproces in werking begint te treden.

Dit proces kunnen we niet stoppen, maar wel vertragen! Ook leefwijze en voedingsgewoonten zijn van grote invloed op de conditie van de huid. Als eerste is het belangrijk de huid te peelen, zodat hydraterende en voedende werkstoffen uit goede crèmes beter opgenomen kunnen worden door de huid.

Welke behandelingen kan ik tegen fijne lijntjes ondergaan?
 • Microdermabrasie met ultrasound
 • Diversen Reviderm behandelingen
 • Diversen Cellucur behandelingen
 • Diversen Jean d'Arcel behandelingen
 • Diversen Deynique behandelingen

▼ Rokershuid (vale huid)

Een vale huid is een slecht doorbloede huid. Stoffen in de tabak hebben een vernauwende werking op de bloedvaten. Door deze vernauwing vermindert de bloedtoevoer naar de huid waardoor er een tekort aan zuurstof en voedingstoffen ontstaat, die belangrijk zijn voor het goed functioneren van de cellen in de huid. Hierdoor ziet de huid grauw en grijzig.

Vaak zie je meer bloedvaatjes (couperose) in de huid. Nicotine zorgt dat het bindweefsel minder sterk wordt, hierdoor verliest de huid zijn elasticiteit en verslapt de huid en ontstaan er sneller rimpels. Er vindt een versnelde huidveroudering plaats.

Welke behandelingen kan ik tegen een vale huid ondergaan?

 • Microdermabrasie met ultrasound
 • Reviderm behandelingen
 • Cellucur behandelingen

▼ Zonbeschadigde huid

De zon is heel belangrijk voor het leven van alle levende wezens, maar overal waar "te"voor staat is niet goed.

Bij een zonbeschadigde huid ziet u de volgende huidveranderingen:
 • Verdikking en uitdroging van de bovenste laag van de huid.
 • Het vochtarmer worden van de bovenste laag van de huid.
 • Het ontstaan en/of toenemen van al bestaande onregelmatige pigmentvorming.
 • Verergering van couperose.
 • Een toename van wratachtige verhevenheden.
 • Vermindering van de elasticiteit van de huid (door structuur verandering van de grondsubstantie en de bindweefselvezels), waardoor voortijdige huidverslapping, plooi- en rimpelvorming kan optreden.
 • Huidkanker komt het meest voor op onbedekte door de zon bestraalde huidregionen
Welke behandelingen zijn het beste voor een door zon beschadigde huid?
 • Microdermabrasie met Ultrasound
 • Mesotherapie
 • Reviderm behandelingen
 • Deynique behandelingen

▼ Verslapte huid

Door het verouderingsproces verandert de structuur van de huid. Dit gaat gepaard met collageen, elasticiteit- en vochtverlies en dus ook spanningsverlies van de huid.

Het verouderingsproces in de huid is niet te stoppen, wel kan het proces afgeremd/ vertraagd worden. Een gezonde leefwijze, een deskundige (regelmatige) behandeling bij de schoonheidsspecialiste en aangepaste producten voor thuis hebben hier zeker invloed op.

Welke behandelingen verstevigen ondergaan?
 • Microdermabrasie met Ultrasound
 • Mesotherapie
 • Reviderm behandelingen

▼ Steelwratjes

Steelwratjes zijn geen echte wratten, maar huidverhevingen. Ze kunnen cosmetisch storend zijn of aan u kleding/ sieraden blijven haken. Vaak zitten er meerdere steelwratjes op dezelfde plek op. De voorkeursplaatsen zijn; oogleden, hals, oksels, en binnenkant dijbenen en liezen.

Welke behandelingen kan ik hier tegen ondergaan?
 • Steelwratjes verwijderen d.m.v. blend-methode
 • Steelwratjes zijn goed te verwijderen door middel van elektrocoagulatie. Met een warme naald wordt het steelwratje afgesneden. Na een aantal dagen valt het korstje eraf en is alles weer glad. Meestal is 1 behandeling voldoende.

▼ Ouderdomsvlekken - Wratjes

Ouderdomsvlekken worden ook wel levervlekken genoemd. Ouderdomsvlekken zijn goedaardige gepigmenteerde huidverhevingen. Ze treden vooral op bij mensen van 60 jaar en ouder.

De plekken zijn vaak een gevolg van een teveel aan zonnestralen en komen vooral voor op de rug van de hand, de armen en het gezicht, op delen die vaak direct zijn blootgesteld aan de zon.De vlekken zien er vaak wat bruin gebobbeld en wratachtig uit. Deze vlekken zijn zeer goed te behandelen en vaak met 1 behandeling al verdwenen.

Welke behandelingen kan ik hier tegen ondergaan?
 • Verwijdering met blend-methode

 

29313724 1887410121269236 7939772501544927232 n

Beautysalon Diana logo 1

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Nieuwerkerk aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Rotterdam Nesselande, Zevenhuizen, Moordrecht en Gouda

Rosario 2, 2911 HW Nieuwerkerk aan den IJssel, telefoon: 06 - 23 12 86 88 , e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance