IMG 3419 E

  • Home
  • Beauty behandelingen

Behandelingen

Hieronder de verschillende behandelingen die Diana Bastijn en Wendy Milort bij Beautysalon Diana in Nieuwerkerk aan den IJssel verzorgen:

Huidverzorging

Huidveroudering begint al vanaf u 25ste a 30ste levensjaar! Tot die leeftijd is de celdeling het actiefste en zien we er op ons mooiste, qua huid uit. De huid beschermt ons tegen schadelijke invloeden van buitenaf zoals ziektekiemen, bacteriën, vrije radicalen en de zon. Deze brengen onze huid veel schade toe. Zorg dat u uw huid gezond houdt door minstends 4 x per jaar een bezoek te brengen aan uw schoonheidsspecialist.

Lees meer over huidverzorging

Huidverbetering

Vandaag bepaalt u hoe uw huid er morgen uitziet. Het grote verschil tussen huidverzorging en huidverbetering is dat huidverbetering een stap verder gaat, hiermee bedoel ik een stukje dieper de huid in. Met huidverbetering zorgt u voor de aanmaak van nieuwe cellen in de levende laag. De huid wordt getriggert en gestimullerd hier toe en daar door krijgt u uw huid een nieuwe structuur en zorgt u er eigenlijk voor dat deze in optimale conditie komt.

Lees meer over huidverbetering

Huidveroudering

Eerder dan u lief is ziet u de eerste tekenen van huidveroudering: de huid verliest langzaam aan elasticiteit en de eerste fijne lijntjes ontstaan. REVIDERM Skintelligence biedt totaaloplossingen om de jeugdige uitstraling van uw huid te bewaren. Het REVIDERM systeem is gebaseerd op de nieuwste onderzoeksresultaten van de moderne dermatologie en cosmetologie. De producten bestrijden succesvol de zichtbare tekenen van huidveroudering en gaan vroegtijdig de oorzaken tegen, door het het huideigen afweerssysteem sneller te activeren.

Lees meer over huidveroudering

Microdermabrasie

Reviderm microdermabrasie is een veilige huidverbeterende behandeling die direct resultaat geeft. In de behandeling worden ultrafijne micro kristallen, ook wel aluminiumoxide genoemd, op de huid geblazen en tegelijkertijd wordt de huid door middel van een vacuüm stand lichtelijk opgezogen. Door de samenwerking van deze 2 functies zorgt het apparaat en de kundigheid van ons als uw schoonheidsspecialistes ervoor dat de huid er beter uit gaat zien.

Lees meer over microdermabrasie

Gezichtsverzorging voor mannen

Voor mannen is cosmetica ook heel belangrijk, een huid is een huid en deze heeft goede verzorging nodig. De behoeft is vaak alleen anders voor de man en ook verschilt de mannenhuid van de vrouwenhuid. Verder zijn er speciale anti-aging producten voor de man. Het verzorgen van uw huid is heel belangrijk. Hieraan kunnen we onze leeftijd en welzijn aflezen. Het is belangrijk om uw huid dagelijks goed te verzorgen en gezond te houden.

Lees meer over gezichtsverzorging voor mannen

Kennismakingsactie

Met de speciale kennismakingsactie brengen wij u graag in aanraking met de verrassende voordelen van een professionele gezichtsbehandeling. Laat u verrassen en maak kennis met stralend mooi eindresultaat. Profiteer van deze kennismakings actie; de normale prijs voor deze behandeling is € 120,- nu slechts € 75,-.

Lees meer over onze actie 

 
 
 
 
 
 
 
Beautysalon Diana logo 1

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Nieuwerkerk aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Rotterdam Nesselande, Zevenhuizen, Moordrecht en Gouda

Rosario 2, 2911 HW Nieuwerkerk aan den IJssel, telefoon: 06 - 23 12 86 88 , e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance